Parne pećnice
SAVLADAJTE NOVU RAZINU OKUSA
Parna pećnica ima sve što volite kod svoje klasične pećnice, ali dodavanjem pare vaše kulinarsko umijeće penje se u nebesa. Odjednom kruh se malo više diže, pečenja su mekanija i hrskavija, a sva ostala vaša omiljena jela su jednostavno bolja! Iz vlastite kuhinje poslužite hranu profesionalne kvalitete. Odaberite paru!
STEAMBAKE®
STEAMCRISP®
STEAMBOOST®
STEAMPRO®
Zašto kuhati u vrećici?
U našoj SteamPro pećnici kuhanjem u vrećici možete postizati rezultate koje je nemoguće dobiti u običnoj pećnici. Vakumski zatvorene vrećice usporavaju oksidaciju što čuva okus. Temperatura se održava unutar raspona od pola stupnja, ta preciznost daje slastan okus i rezultate koje možete ponoviti svaki put. Kuhanje u vrećici možda je napredna tehnika, ali AEG to olakšava.
Svojem lososu dodajte paru
Poštedite lososa od poširanja. Odaberite paru. Kada losos kuhate u SteamBoost pećnici nježno ga kuhanje održava prekrasno mekim i sprječava njegovo isušivanje. Rezultati se odmah primijete. Para pomaže u čuvanju prirodne boje hrane. Losos nakon kuhanja na pari jednako je dobrog izgleda kao i okusa.
Para poboljšava svako jelo
Što god da poželite kuhati, postoji program s parom koji će vaše jelo lansirati u nebeske visine. Niska razina pare pomaže vam da pripremate pečenja i kolače koji se tope u ustima. Srednja razina pare pretvara sve ostatke u upravo pripremljena jela. Para s donjim grijačem brži je, ukusniji i zdraviji način za uživanje u ribi, povrću i žitaricama poput riže i kus-kusa.
Znanost na kojoj se temelje bolja pečenja
Dobro pečenje je umjetnost. Odlično pečenje je znanost. Za pripremu remek-djela dodavanje pare jednako je važno kao i svaki potez kistom za premazivanje kolača. Samo dodirom tipke naša višefunkcijska pećnica s tehnologijom SteamBake dodaje savršenu količinu pare vašem pečenju. Tako dobivate veća i bolja dizana tijesta i hrskave korice.
Tri koraka za bolje pečenje uz SteamBake
-
11. korak
Stavite 100 ml vode u šupljinu na dnu pećnice.
-
22. korak
Odaberite SteamBake program i pritisnite gumb za paru.
-
33. korak
Pustite da se pećnica zagrije 5 minuta, a onda možete ispeći svoje remek djelo. Uživajte.
Recepti za kuhanje na pari
Para je jednostavna za korištenje i tajno je oružje u kuhinji. Ovi će recepti proizvesti impresivna jela koja oduševljavaju novim dimenzijama okusa i teksture. Na pari skuhajte savršene proljetne rolice ili podignite sredinu čokoladnog biskvita na novu razinu. Otkrijte mogućnosti pare.
Više prednosti parnih pećnica
Jednostavno pečenje, jednostavno čišćenje
Naše pećnice pečenje s parom čine lakim, a po dovršetku pečenja i čišćenje je jednako lako. Program čišćenja s parom ove pećnice pomaže vam da uklonite tvrdokorne ostatke hrane. Pirolitičko čišćenje spaljuje sve ostatke hrane u fini pepeo koji možete lako obrisati. Sada se možete koncentrirati na kreiranje odličnih jela bez brige o čišćenju nakon toga.