Hlađenje
SVJEŽI OKUSI KOJI VAS ODUŠEVLJAVAJU
Stvaranje senzacionalne hrane zahtijeva sastojke pune okusa. Okus je osnova svakog odličnog jela, a on se svodi na svježinu i način na koji pohranjujete hranu. No, uz razne kuhinje i okuse, svatko ima drugačije potrebe za hlađenjem.
Zadržana svježina iz prirode
Naš TwinTech sustav hlađenja osigurava da su najbolji okusi koje priroda nudi očuvani na optimalnoj temperaturi.Zato će sve, od kelja do krastavaca, ostati kao svježe ubrano. Prostrana ladica omogućuje da, ako kupujete mnogo svježih namirnica, uvijek postoji prostor u koji možete sve pohraniti.
Uz TwinTech sustav hlađenja, dijelovi hladnjaka i zamrzivača radne neovisno kako bi održali optimalnu temperaturu i vlagu kako bi se hrana održala svježom, ili zamrznutom
Uz TwinTech® je lako svaki sastojak čuvati u optimalnom stanju.
Okusi prirode u vrhunskom stanju
Zaštitite okus, zaboravite inje. Svježu i smrznutu hranu održite vrhunskom uz sustav AEG TwinTech+. Hlađenje u hladnjaku i ledenici osigurano je dvama u potpunosti odvojenim sustavima hlađenja. Hrana unutar hladnjaka neće se isušiti zbog suhog zraka iz ledenice, a u ledenici se neće nakupljati led.
PRILAGODITE SVOM UKUSU
Prilagodite svoj hladnjak vlastitim željama s CustomFlex® modularnim sustavom pohrane. Vrata pretinaca mogu se mijenjati i premještati u trenu, pružajući vam potpunu fleksibilnost. Spojnice za začinsko bilje. Prozirne kutije za sireve. Pričvrstite police za mliječne proizvode, umake i začine. Svoj hladnjak uredite baš onako kako želite i povećajte prostor za spremanje.
Dokazano je da meso i riba traju do 3 dana dulje na temperaturi bliskoj 0°C, nego na standardnoj temperaturi hlađenja.
Precizno hlađenje za vrhunsko kuhanje
Odlično jelo počinje s vrhunskim sastojcima. Hrana kao što je meso i riba zadržavaju svoj okus ako su pohranjeni na određenoj temperaturi - blizu 0°C. Naši kombinirani hladnjaci imaju poseban odjeljak Zero Degree za čuvanje vaših osjetljivih sastojaka na točnoj temperaturi na kojoj trebaju biti. Zato možete uživati u najsvježijem mesu ili ribi do posljednjeg zalogaja.