Sastojci: za 4 osobe
- 4 žlice ulja kikirikija
- 220 g kockica tofua
- 4 glavice kineskog zelja
- 2 jaja
- 500 g rezanaca od jaja
- 1,5 žličica mljevenih sjemenki korijandra
- 4 žličice tamnog umaka od soje
- 4 žličice svijetlog umaka od soje
- 2 žlice vode
- 2 ljutike
- 2 žlice sezamovih sjemenki
- 100 g mladih mahuna graška
UKRAŠAVANJE
- 1 limeta (razrezana u nekoliko komadića)
- 1 mladi luk
- 1 čili papričica
- 4 žličice sambal oeleka
PRIPREMA
- Pirjajte sitno nasjeckani luk i ljutiku u ulju kikirikija i dodajte kockice tofua te ostavite da se pirja 2 do 3 minute
- Stavite kinesko zelje narezano po dužini u tavu zajedno s mahunama.
- Dodajte jaja, sezamove sjemenke i sjemenke korijandra te miješajte dok nisu kuhane.
- Deglazirajte tamnim i svijetlim umakom od soje i dodajte svježe rezance.
- Ako je to potrebno, dodajte još vode.
UKRAŠAVANJE
- Ukrasite limetom, mladim lukom i čili papričicom.
- Uz jelo možete poslužiti sambal.