Problem
- voda na kuhinjskom podu tijekom pečenja
Odnosi se na:
- pećnice
Rješenje:
1. Ako tijekom pečenja primjetite vodu na kuhinjskom podu, tijekom pečenja stvara se velika količina kondenzacije.
2. Upotreba previše tekućine prilikom pečenja male količine mesa na velikoj posudi za pečenje uzrokovati će da tekućina brzo ispari i meso će biti suho.
Koristite malu posudu za pečenje ili posudu za pećnicu pogodnu za veličinu pečenja.
Alternativno, pečenje stavite na rešetku i ispod pečenja stavite posudu iste veličine kao pečenje kako biste sakupili sokove.
2. Korištenje vrućeg zraka za pečenje uzrokovati će veće isparavanje.
Vrući cirkulirajući zrak stvara više pare u odjeljku pećnice.
Kada se vrući zrak koristi za kuhanje, hrana će se također više osušiti.
Neobavezno: dodajte malo vode, ne više od 200 - 400 ml. Tijekom pečenja ne dodavajte više vode.
3. Pri pripremanju jela koja stvaraju puno vlage koristite toplinu s gornjih i donjih grijača.
4. Da bismo vam pomogli utvrditi točnu prirodu problema, preporučujemo posjet jednog od naših ovlaštenih servisera kako biste provjerili uređaj i riješili problem.
Servis možete zatražiti putem naše korisničke podrške koju kontaktirajte na broj tel:+38516323338